Video: Calgary ryöväsi kotiedun puoli minuuttia ennen summeria

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Calgary Flames nappasi pudotuspelien avauskierroksella kotiedun itselleen voittamalla Vancouver Canucksin vieraissa 1-2. Peli oli varovaista molemmin puolin, mitä kuvastaa myös todella alhainen jäähymäärä. Calgary kärsi ottelussa kolme kakkosta ja Vancouver vain yhden.

Ottelun ensimmäinen puolikas oli maaliton. Vancouver siirtyi 1-0 johtoon ajassa 32.08, kun Bo Horvatin rystyneppi omaan paluukiekkoon meni pakin jalan kautta sisään. 1-0 lukemissa jatkettiin pitkälle kolmanteen erään, mutta kuten niin usein runkosarjassakin, Calgary oli taas kolmannen erän herra.

David Jones toi joukkueen tasoihin Michael Ferlandin syötöstä ajassa 47.59. Ratkaiseva 1-2 maali oli Vancouverin kannalta varsin dramaattinen ja sen merkitys voi näkyä vielä seuraavassakin pelissä. Kris Russell ampui lämärillä viivalta ja kiekko meni melko helpon näköisesti ohi siihen asti loistavasti pelanneen Eddie Lackin. Jääköhän kaivelemaan?

Suomalaisista Karri Rämö aukoi Calgaryn vaihtoluukkua ja Markus Granlund pelasi reilut seitsemän minuuttia ilman tehoja. Granlund sai alivoimavastuuta minuutin verran.

Katso parhaat palat tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo