VIDEO: Championship-joukkueella todella kekseliäät treenit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 10/09/2016
Jaa tämä...

Englantilaisen jalkapalloilun toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Championshipissä tällä hetkellä porskuttava Norwich City on julkaissut omalla Facebook – sivullaan loistavaa videomateriaalia innovaativisista maalivahtiharjoituksista.

Erikoisen, mutta hienon näköisen ja lentopallosta vivahteita lainaavan treenin takana on joukkueen 45 – vuotias maalivahtivalmentaja Dean Kiely. Irlannin maajoukkueessakin esiintynyt Kiely laittoi ”kanarianlinnuissa” pelaavat suojattinsa testiin Colneyn harjoituskentällä. Ilmeisen vetreässä iskussa vielä ole Kiely voittikin lauantaiaamun treenit yhdessä joukkueen nuoren maalivahdin Ben Killipin kanssa.

Videolla näkyvän peli nimi on muuten virallisesti Spikeball, joka on jenkkien keksimä muunnelma lentopallosta.

Norwich on tällä hetkellä Championshipin sijalla 2. Joukkue tippui viime kauden päätteeksi suuresta ja kauniista Valioliigasta. Toivottavasti yllä olevista treeneistä on apua kun joukkue koittaa päästä takaisin maan korkeimmalla sarjatasolle ja sen tarjoamille raha-apajille.

Englannin Valioliiga on ollut nyt pienimuotoisella tauolla jalkapallon MM 2018 karsintojen vuoksi. Sarja jatkuu kuitenkin taas ensi viikonloppuna 15.10. Peliyhtiö Unibet tarjoaa yhteen euroopan parhaimmista sarjoista satoja pelikohteita. Käy tutustumassa niihin tästä.

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa