Video: Ducksin putki katkesi – suomalaiset pisteillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 05/06/2015
Jaa tämä...

Anaheim Ducks hävisi ensimmäisen pudotuspelinsä tänä keväänä, kun Calgary Flames vei tiukan väännön kotonaan 4-3 ensimmäisessä jatkoerässä. Ottelusarja kaventui 2-1:een ja jatkopaikka pysyi täysin avoimena.

Suomalaiset esiintyivät ottelussa mukavasti edukseen. Karri Rämö oli totutun varma Calgaryn maalilla ja todennäköisesti aloittaa näillä otteilla seuraavankin matsin. Markus Granlund sai vastuuta reilut kuusi minuuttia, joista minuutin verran alivoimaa. Hän sai tililleen syöttöpisteen ja jäi tehotilastossa plussalle lukemin +1.

Sami Vatanen pelasi ottelussa vajaat 18 minuuttia, joista puolitoista ylivoimaa ja saman verran alivoimaa. Hänkin sai tililleen syöttöpisteen, mutta oli jäällä yhden takaiskun aikana, joten tehotilastoon pyöreä nolla.

Flames tuli ottelussa tasoihin vain 20 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Flames otti Karri Rämön vaihtoon ja tasoitti pelin viidellä kolmea vastaan, kun Calgaryn Matt Stajan sekä Ducksin Simon Despres ja Vatanen istuivat jäähyaitiossa. Mikael Backlund ratkaisi pelin ajassa 64.24 rannelaukauksella viivasta.

Katso ottelun kohokohdat tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo