VIDEO: Liverpoolin Emre Canin maali on kauden komein!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 05/02/2017
Jaa tämä...

Nyt taisi Valioliigassa pamahtaa kauden maali! Watfordin ja Liverpoolin ottelun ainoa osuma oli hienoakin hienompi. Emre Can teki pelin voittomaalin ensimmäisen jakson loppupuolella. Hän sai rankkarialueen sisälle Lucas Leivan syötön, joka jäi hieman taakse ja hieman korkeaksi. Mutta eipä mitään! Can paukautti pallon maalin ylänurkkaan komealla polkupyötäpotkulla.

”Tämä oli meille iso voitto, ja voitto tuli loistavalla maalilla. Emre on hyvä pelaaja. Hänellä oli aikaisemmin kaudella pohjevaivoja, mutta emme voineet jättää häntä joukkueesta sivuun. Olemme puhuneet tästä paljon, ja ihmiset ovat ihmetelleet, että mikä hänellä on ollut vaivana. Mutta me tarvitsemme häntä. Joskus hän ei ole pelannut niin hyvin kuin osaa, mutta nuo ongelmat ovat nyt takana. Hän on taas hyvässä kunnossa, ja kuten näimme, hän pystyy tekemään tuollaisia maaleja”, Liverpoolin manageri Jurgen Klopp sanoi ottelun jälkeen.

Voitto oli Liverpoolille tärkeä. Se on vielä tiukasti kiinni Mestareiden liigan paikassa. Liverpool on nyt sarjassa kolmantena yhden ottelun takaa-ajavia Manchesterin joukkueita enemmän pelanneena. Kaikki on vielä Poolin omissa käsissä. Jos se voittaa jäljellä olevat kolme peliä, niin sitten se on varmasti neljän parhaan joukossa.

Osu kuin Can, laita loppukauden futisvedot Unibetille!>>

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa