VIDEO: Flyers-hyökkääjä viimeisteli komean tahtomaalin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 10/05/2016
Jaa tämä...

NHL-kausi on jo ovella ja lähes tulkoon kaikki joukkueet tahkoavatkin tällä hetkellä harjoitusotteluita ja käyvät läpi leirityksiä ennen uuden kauden alkua. Harjoitusottelut ovat etenkin nuorille pelaajille iso tilaisuus vakuuttaa valmennus siitä, että heidät kannattaa valita pelaavaan kokoonpanoon heti kauden alusta asti. Vanhemmille pelimiehille pre-season voi olla välillä tuskastuttavaa neppailua, mutta välillä he haluavat osoittaa nuoremmilleen myös todellista johtajuutta.

Viime kaudella vaisusti pelannut Philadelphia Flyersin kultakimpale Jakub Voracek osoitti alkuviikolla todellista johtajuutta ja harjoituskaudelle poikkeuksellista omistautumista ottelussa New York Rangersia vastaan. 27 – vuotias laitahyökkääjä nimittäin ratkaisi upealla yksilösuorituksella ja ”ei tartte auttaa” mentaliteetilla jatkoajalle asti venyneen New Yorkin ja Philadelphian välisen ottelun maanantaina.

Voracek taisteli heti jatkoajan alkusekunneille kiekon itselleen hyökkäyspäässä, nöyryytti perässään roikkuvaa puolustaja Ryan McDonughia ja taiteli lopulta kauniisti kiekon maaliin MacKenzie Skapskin selän taakse tällä tavalla:

 

Jakub Voracek iski kaudella 2014 – 15 huikeat tehot 22 + 59 = 81 ja mies sai näyttöjensä perusteella todella kovan pahvin Flyers-miehistöön. Viime kausi oli kuitenkin pettymys ja pisteitä kertyi vain 22 (11 + 44). Tällä kaudella Voracek saattaa kuitenkin jälleen keikkua pistepörssin kärkisijoilla, mikäli preseasonin vire kantaa myös itse runkosarjassa.

Lue myös:

LIIGA: ÄSSÄT – SPORT 05.10.2016

VIDEO: KIINALAISMIESTÄ EI VOISI VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAA KHL-OTTELUN ALKUSEREMONIAT

 

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa