VIDEO: Haley kostaa Järnkrokin taklauksen - sikamaista vai oikeutettua?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tapani
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Viimeöisessä San Josen Sharksin ja Nashville Predatorsin ottelussa nähtiin tilanne, joka muistuttaa iloisesta 80-luvusta. Katso video ja anna oma tuomiosi – menikö oikein?

Nashvillen Calle Järnkrok taklasi kolmannen erän puolivälissä Michael Haleyta selkään rumannäköisesti ja sai kurinpalautuksen välittömästi. Haley itse nousi ja ryntäsi Järnkrokin kimppuun ja tiputti ruotsalaishyökkääjän yhdellä iskulla. Järnkrokin keräillessä itseään ja pyyhkiessä samalla verta silmäkulmastaan tuomareilla oli kädet täynnä kun kaikki muutkin tulivat mukaan kahnaukseen.

Videon selostajat kutsuivat Haleyn iskua raukkamaiseksi ”sucker punchiksi” ja ennustivat heti, että Haleyn ilta loppuu siihen. Samaan päätyivät myös ottelun tuomarit, sillä Haley lensi ulos matsista ja Järnkrok sai laitataklauksesta kahden minuutin rangaistuksen ja. Haleyn ottelurangaistus tarkoittaa sitä, että hän on pelikiellossa kunnes NHL:n kurinpito käsittelee tapauksen ja antaa mahdollisesti lisäsanktioita.

Ottelun jälkeen Sharksin päävalmentaja Peter DeBoer oli sitä mieltä, että Haleyn lyönti oli oikeutettu: ”Jos taklaa tuolla tavalla selkään, ansaitsee saada iskun nenäänsä.”

Myös sosiaalisessa medissa oltiin tilanteesta montaa mieltä. Miten itse olisit viheltänyt?

Oliko tässä kauden törkein lyönti, vai kunnon vanhanajan lätkää?

”Tappelun” alkaessa ottelu oli jo ratkennut Nashvillen hyväksi. Loppulukemat kirjattiin 7-2.

Lue myös:

VIDEO: NHL:ssä hyväksyttiin erikoinen osuma kaatuneesta maalista huolimatta

Parhaat talletusbonukset