VIDEO: HockeyAllsvenskanin harjoitusottelussa hirvittävä onnettomuus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kuten me varmasti jokainen tiedämme, niin jääkiekko on vaarallinen laji, jossa sattuu ja tapahtuu. Nopeatempoisen sekä fyysisen pelin tiimellyksessä nähdään välillä valitettavia loukkaantumisia ja tapauksia jotka saattavat päättää pahimmassa tapauksessa jääkiekkoilijan uran. Tiistai-iltana Ruotsissa kesken ottelun nähtiin todella paha loukkaantuminen, mutta tällä kertaa tapaturman uhrina oli linjatuomari eikä pelaaja.

Todella epäonninen, valitettava ja lähes mahdottomalta tuntuva onnettomuus tapahtui kesken Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason (HockeyAllsvenskanin) harjoitusottelun. Tingsrydsin ja Oskarshamnin pelaajat ottivat toisiltaan ajan ja tilan pois lähellä laitaa, jonka tuloksena linjatuomari jäi vahingossa kahden pelaajan jyräämäksi laitaa vastaan, lopputuloksena sormensa menettäminen!

”Hirvein asian mitä ole koskaan nähnyt, sormi roikkui edelleen laidassa kiinni” kommentoi Magnus Sundquist Tingsrydsin valmentaja, joka näki valitettavan tapahtuman lähietäisyydeltä. Ruotsalaismedian tietojen mukaan osa linjatuomarin sormesta saatiin lopulta pelastettua ja ommeltua takaisin, mutta ei kokonaisuudessa. Auts

Alla video onnettomuudesta, joka saa varmasti miettimään, että pitäisikö tuomareidenkin käyttää jatkossa jonkinlaisia suojakäsineitä otteluja viheltäessään.

 

Lue myös:

VIDEO: USAIN BOLTILLE URAN KAHDEKSAS OLYMPIAKULTA

BUFFALO SABRES AIKOO PELUUTTAA RASMUS RISTOLAISTA JATKOSSA SÄÄSTELIÄÄMMIN

 

 

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa