VIDEO: Islanti voitti Huuhkajat lisäajan lisäajalla syntyneellä kiistanalaisella maalilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIDEO
  • 10/07/2016
Jaa tämä...

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat taisteli eilen torstai-iltana tuiki tärkeistä MM-karsintapisteistä vierasottelussa Islantia vastaan. Lopulta reissusta tulivuorten maahan jäi kotiin tuotavaksi vain todella iso saavillinen kylmää vettä. Suomi johti Reykjavikissa pelattua ottelua Islantia vastaan 2–1 vielä varsinaisen peliajan viime hetkillä, mutta niin vain voitto karkasi: loppuluvut käsittämättömän draaman jälkeen 3–2 Islannille.

Suomi oli voitossa kiinni vielä varsinaisen peliajan viime hetkillä, mutta Huuhkajien henkinen kantti ei kestänyt loppuun asti, vaan rohkean pelaamisen sijaan joukkue alkoi hieman vapista mahdollisesta voitosta EM-kisojen yllättäjää vastaan. Lopulta aivan varsinaisen peliajan lopulla Islanti tuli 2 – 2 tasoihin kulmapotkukuviolla, josta Islanti on tehnyt samanlaisia häkkejä kymmeniä kertoja.

Lopulta 95. peliminuutin kohdalla ottelun suurimmaksi antisankariksi nousi ottelun norjalaistuomari Svein Oddvar Moen. Tuomari antoi ottelun ylittää jo oman antamansa lisäajan, kun Islanti sai hässäkän Suomen maalille. Tilanteessa suomalaispelaaja pelastaa pallon maaliviivalta jonka jälkeen Lukas Hradecky saa pallon haltuunsa. Se ei kuitenkaan islantilaisia hetkauta vaan Alfred Finnbogason liukuu palloon nappulat edellä ja työntää sen maaliin. Tuomaristo ei näe tilanteessa virhettä (Hans Backea lainaten ”paitsiota, käsivirhettä tai sitä että pallo on Hradeckyn hallussa) ja farssi on valmis!

Katso alta video tilanteesta ja kuule kuinka YLE:n selostaja Matti Härkonenkin riemastuu.

Tilannetta kuvaa hyvin se miten tuomari joutuu pinkomaan pakoon Suomen joukkueen kapteenia Niklas Moisanderia jolla olisi maalista vähän kysyttävää.

Lue myös:

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa