Video: Jalkapallohistorian hulluimmat hetket!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/11/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 11.6.2015

Vaikka Valioliiga, Seria A, La Liga ja Mestarien liiga ovat jo tämän kauden osalta ohitse, niin futisfaneja hemmotellaan pitkin tulevia viikkoja naisten MM-jalkapallolla, Copa Americanalla, Veikkausliigalla ja Euro 2016 karsintaotteluilla. (Tosin Huuhkajien pelejä katsellessa on ennemmin kidutettu kuin hemmoteltu olo…)

Ei siis ihme, että Veikkaussivut.com:n toimituksessa on tällä hetkellä päällä kova jalkapallobuumi. Olemmekin kirjoitelleet viime aikoina paljon jalkapallojuttuja, ja linkit kuumiimpiin futisuutisiin löytyy kootusti jutun lopusta. Lisäksi olemme avanneet Etelä-Amerikan mestaruusturnaukselle Copa Americanalle ihan ihka oman erikoisosion. Sinne pääset tästä! Tänään alkavia otteluluita voit seura ilmaiseksi muun muassa bet365 sivuilta. Suomalaiset TV-kanavat ovat jostain syystä päättäneet, että Huuhkajat tarjoaa parempaa jalkapalloviihdettä kuin esimerkiksi Argentiina tai Brasilia!

Lähestulkoon aina kun pelataan jalkapalloa ammattilaistasolla jossa on iso panokset ja mestaruuspystejä tarjolla, tapahtuu jotain mikä jää elämään historiaan vuosiksi, ellei vuosikymmeniksi. Julkaisemmekin tänään tämän kovan jalkapallohulinan keskellä videon, johon kerätty 20 jalkapallohistorian hulluinta hetkeä. Video esittelee nuoremmille katsojille muun muassa sellaisia legendoja kuten Oliver Khanin ja Erik Cantonan. Vanhemmille katsojille video on hauska historian oppitunti, mistä voi saada hyvää nippelitietoa jolla voi vaikka päteä kavereille höntsypelien jälkeisessä saunaillassa.

Uskokaa tai älkää, ohessa video joka on, kuten todettua, samalla sekä hauska että opettavainen! Ole siis hyvä ja nauti videosta, jaa se myös ystävällesi ja käy tsekkaamassa muut jalkapallojuttumme.

Muut ajankohtaiset jalkapallo uutisemme:

Video: Argentiina jäätävällä nipulla Copa Americaan!

Brasilian tähtihyökkääjästä MM-kisojen kaikkien aikojen paras maalintekijä!

 Ennuste kertoo kuka voittaa naisten jalkapallon MM-kultaa!

VIDEO: Bundesliiga-kauden hauskimmat hetket niputettu yhteen!

Video: Zlatanin parhaat!