VIDEO: Jari Litmanen palasi maajoukkueen treenivahvuuteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 06/05/2016
Jaa tämä...

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaavat huomenna maanantaina kovan haasteen Italian Veronassa, kun se haastaa EM-kisoihin valmistautuvan Italian. Huuhkajien viralliselle Instagram-tilille ladatulla videolla joukkueen treeneissä oli mukana todella kova, ihan kuningas luokan, vahvistus…

Huuhkajien sunnuntai iltapäivän treeneissä oli mukana mieluisa vahvistus, joukkueen monivuotinen kapteeni Jari ”Kuningas” Litmanen. Litillä on kulunut edellisestä maajoukkuekutsusta jo peräti kuusi vuotta, ja toistaiseksi viimeisestä ammattilaisottelusta HJK:n paidassakin viisi vuotta. Tästä huolimatta, kuten arvata saattaa, Litmasella pysyi pallo hallussa treeneissä kuten vanhoina hyvinä aikoina rankka sateen kastelemasta nurmesta huolimatta.

Hetkinen.. Kyllä! Muuan Jari Litmanen tänään Huuhkajien treeneissä Veronassa! #Huuhkajat

Video, jonka Huuhkajat (@huuhkajat) julkaisi

Kuningas Litmanen aloitti maajoukkueuransa jo vuonna 1989 eli 27 – vuotta sitten. Mies ei kuitenkaan koskaan ole virallisesti lopettanut jalkapallouraansa. Tästä herääkin mieleen kutkuttava ajatus, mitä jos…? Kyseessä on kuitenkin vain ystävyysottelu ja koska Andrea Pirlo puuttuu Italian kokoonpanosta niin Veronan ilta huutaa edes yhtä maestroa kentälle.

Suomalaisen futisromantinkon märkä päiväuni tuskin kuitenkaan toteutuu, ja päävalmentaja Hans Backe lähtenee otteluun hyvin samanlaisella kokoonpanolla kuin loistavaan tulokseen päättyneessä Belgia ottelussa. Ottelu alkaa tiistaina kello 21.15, ja sen voi katsoa ilmaiseksi Viaplay palvelusta.

Lue myös:

74 – VUOTIAS MUHAMMAD ALI ON NUKKUNUT POIS

LÄHDE: RUOTSALAISTÄHTI TEHNYT SOPIMUKSEN MANCHESTER UNITEDIN KANSSA

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa