VIDEO: Jarkko Immonen kolmen vuoden diilillä JYPiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Kotimaisen Liigan kestomenestyjiin kuuluva Jyväskylän jättiläinen JYP on tehnyt todella kovan kaappauksen hurrikaaninuttuun. Seura on tänään ilmoittanut omilla nettisivuillaan sopimuksesta keskushyökkääjä Jarkko Immosen 35, kanssa.

Vuoden 2011 maailmanmestari palaa kotiin ja JYP-paitaan kolmivuotisella sopimuksella. Immonen saapuu JYPiin nyt kolmatta kertaa urallaan. Ensimmäisen kerran legendaarinen numero 26 nähtiin Hurrikaaninutussa syksyllä 2002 ja viimeksi mestaruuskeväänä 2009.

Joukkueen urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari ei ollut pysyä nahoissaan miehen paluusta jutellessaan ”Koskaan aikaisemmin ei JYPiin ole sopimusta tehnyt yhtä meritoitunut pelaaja. Jake täyttää kriteerin ”eurooppalainen kiekkoikoni” ja jokaisella JYPin ystävällä onkin joku oma Immos-muistonsa matkan varrelta”

JYP markkinoikin Immosen paluuta kotikonnuille vaatimattomasti ”Kuninkaan paluuna” – ja kylkeen on tietenkin isketty homecoming otsikkoa totteleva video:

 

Immonen päätti edellisen kauden Sveitsin pääsarjan Zugissa tehokkaasti, saalistaen finaalitappioon päättyneissä Playoffseissa 15 ottelussa tehot 4+7=11. Kahden Sveitsissä vietetyn kauden lisäksi Immonen on pelannut kuusi kautta ja yli 300 ottelua KHL:ää Kazanissa (KHL-mestaruus 2010) sekä Nizhny Novdorodissa. Vyölle on kertynyt myös 20 NHL-ottelua New York Rangersissa, 128 AHL-ottelua sekä 318 liigaottelua.

 

Lue myös: 

TÄLLÄ VIIKOLLA MANU:N OVAT MENOSSA RODRIGUEZ, DIER, ROSE JA WALKER …

JA NYT GARETH BALEA SOVITELLAAN MANCHESTER UNITEDIN PAITAAN