VIDEO: Juventus juhlii viidettä peräkkäistä Scudettoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Juventus
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Italian jalkapallonliigan Seria A:n mestaruus ratkesi eilen kolme kierrosta ennen kauden päätöstä. Scudettoa juhlii jälleen tänä vuonna la Vecchia Segnora, Vanha Rouva, Juventus.

Mestaruus ratkesi eilen illalla dramaattisten vaiheiden jälkeen, kun Juventuksen pahin kilpakumppani, Napoli, hävisi eilen vierasottelunsa viimeisellä minuutilla AS Romalle luvuin 1 – 0. Tappion myötä Napolin piste-ero Juventukseen kasvoi jo 12 pisteeseen, mitä joukkue ei voi enää saavuttaa.

Juventuksen kauden alku oli vaikea, ja syksyllä näyttikin, että joukkue ei mitenkään voi saavuttaa historiallista viidettä peräkkäistä mestaruutta. Joukkueen peli näytti siltä, että kaikki tarpeellinen oli jo saavutettu viime kauden neljännen mestaruuden ja Mestarien liigan finaalipaikan myötä. Sitten juna kuitenkin kääntyi. Joukkue oli aivan uskomattomassa vireessä lokakuun lopusta lähtien. Joukkue voitti 25 ottelusta yhtä vaille kaikki, keräten 72 pistettä jaossa olleista 75:stä. Il bianconeri tehtaili noissa peleissä 57 maalia päästäen omiin 9.

Mestaruus oli Juventukselle nyt sen seurahistorian 32. Toiseksi eniten Italian mestaruuksia saavuttaneet Inter ja AC Milan ovat juhlineet 18 kertaa Italian pääsarjan voittoa.

Ohessa vielä Juventuksen virallisella Facebook-sivulla julkaistu video juhlatunnelmasta pelaajien keskuudessa:

Lue myös:

VIDEO: TRABZONSPOR-FANI RYNTÄSI TUOMARIN PÄÄLLE KESKEN JALKAPALLO-OTTELUN

VIDEO: JOSE MOURINHO ALLEKIRJOITTANUT TULEVAN SOPIMUKSEN?

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa