VIDEO: Juventus-maalivahti nollasi Lyonin huimalla tavalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Mestarien Liigassa pelattiin tiistai-iltana sarjan kolmannen kierroksen otteluita ympäri Eurooppaa. Kierrosksella ei nähty sen suurempia yllätyksiä kun esimerkiksi suurseurat Real Madrid, Borussia Dortmund ja Leicester hoitivat omat leiviskänsä mallikkaasti ja voittivat omat ottelunsa. Myös hallitseva Seria A:n mestari Juventus voitti vieraissa ranskalaisen Lyonin kuten oli ennakoitu, mutta Vanha Rouva saa kiittä voitosta vain ja ainoastaan yhtä nimeä: Gianluigi Buffonia.

Suurena ennakkosuosikkina Stade de Lyonilla pelattuun otteluun lähtenyt Juventus voitti H – lohkon kamppailun lopulta lukemin 0 – 1, kun 69. peliminuutin kohdalla kentälle tullut Juan Cuadrado tykitti pallon voimalla Lyonin verkkoon pienestä kulmasta:

Mutta kuten todettua, illan herra ja hidalgo oli itse legenda, Gigi Buffon. Tällä kaudella Italian maajoukkueen ja Juventuksen paidassa pari harvinaista mokaakin tehnyt Buffon oli eilen itse varmuus. Mies otti ottelussa kolme sellaista pelastusta, että on jotenkin vaikea ajatella miten lähes 100 – vuotias maalivahti pystyy reakoimaan edelleen niin nopeasti saatikaan venymään niin huimiin torjuntoihin.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Lyonin valmentaja, kapteeni sekä seuran presidentti sävelsivät kaikki samaa virttä: ” Pelasimme tänään hyvin ja teimme kaiken oikein. Ottelumme kaatui Buffoniin, hän oli ohittamaton, hänellä oli kolossaalinen ottelu, hän torjui rankkari ja hän torjui kaiken.”

Alla vielä video, jossa Gigi Buffon torjuu kaiken:

 

Lue myös:

VIDEO: REAL MADRID TÄHDELLÄ KIEHAHTI NOLOSTI TREENEISSÄ

VIDEO: BARCELONA-HYÖKKÄÄJÄ SIKAILI OTTELUSSA DEPORTIVOA VASTAAN

Kuvahaun tulos haulle veikkaushuone