VIDEO: Kännisekoilu kesken ottelu toi hyllytyksen Tsekin liigassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kuten tiedätte kevät aurinko ja lähestyvä kesä aktivoi kaikenlaiset arjensankarit mitä ällistyttävämpiin tekoihin. Näin on käynyt myös Tsekissä, maan jalkapallon pääsarjan ottelussa Slavia Prahan ja FK Pribmanin välillä.

Ottelussa päästiin todella harvinaislaatuista hetkeä, kun ottelun neljäs erotuomari Marek Pilnyn ja ylimääräisen avustavan tuomarin Jiri Jechin olivat todenneet, että miksi keskeyttää hyvä ryyppyputki työtehtävien vuoksi. Herrat nimittäin toimisivat ottelua melko tuhdissa humalassa!

Maan jalkapalloliiton raportin mukaan Pilny oli ”selvästi humalassa” ja Jech ”virtsasi kesken ottelun”. Pilnyllä oli vaikeuksia pysyä pystyssä, ja hän juoksi avustavan erotuomarin takana kopioiden tämän liikkeitä. Liiton mukaan miesten sekoilut maksoivat heille erotuomarin lisenssit ja mukavan oloiset sakot. Tsekin jalkapalloliitto päätti rangaista myös ottelun päätuomari ja kahta avustavaa tuomaria, koska hei eivät saaneet pidettyä kurissa nestetasapainoa ylläpitäneitä kollegoitaan.

Alla huikea video johon tallentunut otteita Pilnyn huojumisesta, juoksemisesta ja kaatuiluista. Tästä on hyvä itse kunkin suunnata viikonlopun höntsyotteluihin!

Lue myös:

VIDEO: JURGEN KLOPPIA NAURATTI LUCAS LEIVAN OHILAUKAUS

VIDEO: MATS HUMMELSIN SIIRTO BAYERN MÜNCHENIIN VARMISTUI

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa