VIDEO: Kevin Bieksa velmuili valeasussa Anaheim - Phoenix ottelussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 10/12/2016
Jaa tämä...

NHL:n harjoituskausi on toisille jääkiekkoilijoille ehkä uran tärkeintä aikaa. Nuoret pelaajat yrittävät vakuuttaa seurajohdon siitä, että hänen paikkansa on pelaavassa NHL-kokoonpanossa AHL:n sijaan ja veteraanit yrittävät napata uuden sopimuksen uuteen seuraan ennen kuin koko ura on paketissa.

Toisille pelaajille, kuten Anaheim Ducksin Kevin Bieksalle, NHL:n harjoituskausi voi olla ahkeran työnteon sijaan, pelkkää rentoa chillailua ja tulevan kauden alun odottelua. Tai niin ainakin voimme olettaa Kaliforniassa majaa pitävien ankkojen video julkaisun perusteella…

Lähes koko ammattilaisuransa Kanadan kylmyydessä Vancouver Canucks paidassa pelannut romuluinen puolustaja Kevin Bieksa nauttii tällä hetkellä täysin rinnoin Kalifornian hiekkarantojen auringonpaisteesta. Mies odottelee vesikielellä, että hän pääsee aloittamaan vain muutaman päivän päästä NHL-kauden 2016 – 17. Aikaa tappaakseen mies päätti kokeille vähän erilaista duunia jäällä.

Anaheim Ducksin viralliselle Twitter-tilille ladatulla videolla Bieksa vetää ylleen valeasun ja lähtee jäälle ”pelaaja piilossa” kuvauksiin. Bieksa esiintyi Anaheimin kotiottelussa Phoenix Coyotesia vastaan yhtenä jäänhuoltotiimin jäsenenä yhdessä miestä huomattavasti kauniimpien neitojen kanssa. Videolta voi nähdä kuinka Bieksa veti roolinsa komeasti kieli poskella ja hieman överiksi (onneksi kukaan ei loukkaantunut). Ottelun jälkeen ”jäänhoitaja” halusi ottaa vielä valokuviin joukkuetovereiden kanssa, jotka saattoivat ehkä hieman ihmetellä miksi tämä kaveri puristelee pakaroita ja pörröttää hiuksia.

Lue myös:

ILVES – SPORT 12.10.2016

VIDEO: RASMUS RISTOLAINEN JA BUFFALO SABRES VIHDOIN SOPIMUKSEEN