Edmonton kovassa iskussa – suomalaiset pisteillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 02/05/2016
Jaa tämä...

NHL:n viime yön kierroksen helmenä oli Ottawa Senatorsin ja Edmonton Oilersin välinen kohtaaminen. Nuoren supertähden Connor McDavidin paluu kokoonpanoon tähdistöottelutauon jälkeen on piristänyt kummasti Edmontonin aneemista hyökkäyspeliä ja vastustajille on luvassa vaikeuksia jatkossakin.

Edelliseen otteluun kasattu hyökkäysvitja, jossa McDavidin rinnalla viilettävät Jordan Eberle ja Benoit Pouliot, on tehnyt kahteen peliin peräti 14 tehopistettä ja lisää lienee luvassa. Viime yön 2-7 vierasvoitossa Eberle teki kaksi maalia ja syötti yhden. Sekä Pouliot että McDavid syöttivät kaksi maalia.

Katso ottelun jälkimaininkeja tästä:

KORPIKOSKI LOISTI TÄHDISTÖSSÄ

McDavidin paluun jälkeen neloskenttään tiputettu Lauri Korpikoski oli yksi illan avainpelaajista. Hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi kahdella maalisyötöllä. Ottelun avausmaali syntyi, kun Iiro Pakarinen ja Korpikoski taistelivat kiekon joukkueelleen Ottawan maalin takana. Korpikoski siirsi kiekon Matt Hendricksille, joka syötti siniviivaalle puolustaja Mark Faynelle. Faynen tulinen lämäri avasi ottelun maalihanat ajassa 4.29.

Korpikoski ja Pakarinen pääsivät pelaamaan 20 sekuntia ylivoimalla ottelun loppuhetkillä ja se riitti tuottamaan ottelun loppulukemat sinetöineen 2-7 maalin. Korpikoski lakaisi kiekon maalin takaa Pakariselle siniviivalle ja Pakarinen antoi poikittaissyötön puolustaja Brandon Davidsonille, joka tälläsi kiekon sisään ajassa 56.56.

Katso maalikooste tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Barkoville yli 35 miljoonan sopimus
VIDEO: NHL-pelaajalle pitkä pelikielto tuomarin taklaamisesta
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa