Hännikäinen palasi – Korpisalo jatkoi ykköstähtenä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalon ilta hipoi jälleen täydellisyyttä. Hän nappasi uransa kolmannen NHL-voiton toisessa perättäisessä ottelussa ja valittiin vielä ottelun ykköstähdeksikin aivan kuten edellisessä kamppailussa. Tällä kertaa kellistyi Colorado Avalanche lukemin 2-1.

– Ilta oli minulle melko helppo, totesi Korpisalo. – Puolustus auttoi tänään todella paljon. He peittivät vetoja ja pitivät vastustajat poissa maalin edestä. Minusta tuntui todella hyvältä. Menin vain kentälle pitämään hauskaa ja nauttimaan pelistä. Se oli pelisuunnitelmani.

Korpisalo valittiin ottelun ykköstähdeksi 29/30 torjunnalla ja hän piti joukkuetta pystyssä erityisesti ottelun toisessa erässä, jonka laukaisutilaston Colorado vei 6-13, ja ottelun loppuhetkillä. Coloradon ainoa maali syntyi ajassa 26.02 ja sen jälkeen Korpisalo torjui ottelun loput 17 laukausta.

– Hän on ollut ilmiömäinen kahdessa viime pelissä, totesi valmentaja John Tortorella. – Hän näytti varmalta tänään. Siellä oli paljon lihaa ympärillä ja paljon maskivetoja..

HÄNNIKÄINEN PALASI VIHDOIN KAUKALOON

Markus Hännikäinen sai NHL-tulikasteensa marraskuun 28. päivä, mutta loukkasi itsensä debyyttiottelussaan ja on ollut siitä asti sivussa. Nyt hän pääsi palaamaan samaan otteluun junnuvuosien pelikaverin Korpisalon kanssa.

– Olemme pelanneet yhdessä junnuvuosista saakka, totesi Hännikäinen. Se on tosi iso juttu. Juttelimme siitä aamulla.

Hännikäinen pelasi ottelussa vajaat seitsemän minuuttia ilman tehoja.

Katso matsin parhaat palat tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Joonas Korpisalo – seuraava suomalainen supertähti?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa