Arizona voitti St Mary'sin, Markkanen teki 16 pistettä - katso VIDEO!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Lauri Markkanen oli jälleen Arizonan ykkösmies, kun Wildcats pudotti St Mary’s -yliopiston March Madness -turnauksessa 69-60.

Markkanen teki pelissä 16 pistettä. Nyt hän oli se kova tekijä korin alla, jota Arizona tarvitsee, levypallojakin Markkanen otti 11. Maarkkanen pelasi ottelussa 37 minuuttia.

Markkasella oli ottelussa vastassa hyvä iso mies, St Mary’sin sentteri Jock Landale.

”Peli sujui paremmin mitä enemmän ottelu eteni. Yritin olla niin fyysinen kuin pystyn, ja yritin estää Landalea saamasta palloa”, Markkanen sanoi ottelun jälkeen.

St Mary’s aloitti ottelun hyvin, se kontrolloi ottelun tempoa ja puolusti eriomaisesti. St Mary’s puolusti aggressivisesti koko puolikasta kenttäpäätyään, eikä Arizona päässyt käyttämään fyysistä etuaan.

St Mary’s oli jo 24-14 johdossa ensimmäisellä jaksolla. Arizonan ykkösmiehet pysyivät hyvin St Mary’sin vartioinnissa ja aloittava takamies Rawle Alkins istui penkillä paikoiltaan mennneen sormen vuoksi. Puoliajalla St Mary’s vielä johti pisteellä. Arizona sai avausjakson lopulla hyvän vaiheen päälle, se sai Markkasen kuuden pisteen ja Jackson-CArtwrightin kolmosen ansiosta aikaan jakson, jonka se voitti 15-6. Kaiken kaikkiaan Arizona heitti avausjaksolla vain yli 34 prosentin tarkkuudella.

Toisella jaksolla Arizona ja St Mary’s olivat aluksi vuorotellen johdossa, kunnes Wildcats vetäisi 11-2 -jakson, eikä St Mary’s enää päässyt mukaan peliin. Toisella jaksolla Wildcats sai pallon koriin jo 59 prosentin tarkkuudella.

Seuraavaksi Arizona kohtaa Xavierin yliopiston torstain ja perjantain välisenä yönä.

Pelaa March Madness -vedot Unibetilla!>>