NHL-blogi: Lehterän voittomaali katkaisi kuivan putken

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

St. Louis Bluesin Jori Lehterän NHL-kausi on alkanut ailahdellen. Kymmeneen ensimmäiseen peliin syntyi kunnioitettavat kahdeksan tehopistettä, mutta sen jälkeen Lehterä ei ole yltänyt kertaakaan kahdessa perättäisessä ottelussa pisteille. Tehopistettä on aina seurannut vähintään kolmen ottelun mittainen kiikariputki ja pahimmat pisteettömät jaksot ovat olleet kuuden ottelun mittaisia.

Ennen viime yön matsia Calgarya vastaan oli Lehterällä alla viiden ottelun pisteetön putki ja peräti kahdentoista ottelun maaliton putki. Toivotaan, että jatkossa pisteitä tulisi hieman tiuhempaan tahtiin.

UPEA LÄMÄRI RIKKOI LEHTERÄN KIIKARIT

St. Louis Bluesin ja Calgary Flamesin välinen vääntö päättyi niukkaan 3-2 kotivoittoon ja 3-0 voittomaalin viimeisteli maalinteossa tuskaillut Jori Lehterä komealla lämärillä ajassa 34.53. Lehterä vaikutti itsekin yllättyneeltä, kun kiekko sujahti Karri Rämön kainalosta sisään.

Katso Lehterän maali tästä:

CALGARYN LOPPUKIRI JÄI MAALIN VAJAAKSI

Lehterän osuman jälkeen Rämö laittoi Calgaryn luukut kiinni ja alkoi raivoisa takaa-ajo. Calgary nousi kolmannessa erässä maalin päähän Sean Monahanin ja Mark Giordanon maaleilla, mutta Lehterän osuma jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Lehterä pelasi ottelussa reilut neljätoista minuuttia, joista pari minuuttia alivoimaa. Hän voitti 60 % aloituksistaan ja laukoi kahdesti kohti Rämöä.

Calgaryn Markus Granlund pelasi ottelussa vajaat neljätoista minuuttia. Hän voitti 36 % aloituksistaan ja ainoa tilastomerkintä oli yksi blokattu laukaus.

Katso parhaat palat tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Joonas Korpisalo – seuraava suomalainen supertähti?

NHL-blogi: Leijonapakille uran ensimmäinen hattutemppu

Video: Komarov ja Jokinen maalareina

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa