Meksiko kiikaritehoilla - mikä neuvoksi maalittomuuteen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Meksiko jäi maalittomaan tasapeliin Copa American A-lohkon heittopussiksi ennustettua Boliviaa vastaan. Kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään suurempaa vaikutusta ja molemmilla tulee olemaan jatkossa vaikeaa Chilea ja Ecuadoria vastaan, jos otteet eivät parane.

Meksiko hallitsi palloa suurimman osan pelistä, mutta matsin alkupuolella maalipaikat olivat Bolivialla. Turkin liigaa Mersinissä pelaava Ricardo Pedriel oli lähellä viedä Bolivian johtoon 16. minuutin kohdalla, mutta ohjasi pallon tolppaan.

Ensimmäisen puoliajan lopussa kotimaansa sarjaa pelaava Campos sai pallon Verona-puolustaja Raphael Márquezin huonon purun jälkeen ja täräytti puolivolleysta kunnon tykin. Meksikon maalivahti Jose De Jesus Corona esitti kuitenkin ilmiömäisen pelastuksen ja piti Meksikon pelissä mukana.

Toisella puoliajalla Meksikokin osoitti hetkittäin vaarallisuuttaan maalin edessä, mutta viimeistely oli heikkoa ja toisaalta myös Bolivian veskari Quinonez otti muutaman tärkeän kopin.

Seuratasolla Twenteä edustava keskikenttämies Jesus Manuel Corona oli Meksikon hyökkäyksen sielu. Hänet valittiin oikeutetusti ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Corona pääsi itse kokeilemaan maalintekoa 50. minuutilla, mutta laukoi ohi maalin. Hän ruokki Meksikon hyökkääjiä toistuvasti ja erityisesti vaihdosta kentälle tullut Atletico Madridia edustava Raúl Jiménez oli erittäin vaarallinen. Meksikon paras paikka tuli 69. minuutilla, kun Corona keskitti vasemmasta laidasta ja Jiménez puski hieman ohi maalin.

 

Katso parhaat palat tästä:

Unibet tarjoaa 50 euron riskitöntä vetoa turnaukseen. Unibet ja Bet365 tarjoavat sinulle mahdollisuuden myös seurata Copa American tapahtumia ilmaiseksi sivuiltaan. Katso maailmantähdet livenä!