Memphis Depay laukoi maalin keskiviivalta - katso VIDEO!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Depay teki maalin keskiviivalta!

Hollantilainen Memphis Depay on jälleen saamassa jalkapallon juonesta kiinni. Lyonissa pelaava laituri paukautti sunnuntaina ottelussa Toulousea vastaan pallon komeasti maaliin puolesta kentästä. Lyon voitti Toulousen ottelussa 4-0. Depayn komea maali tuli ottelun loppupuolella, kun peli oli jo 3-0. Depay nappasi pallon keskiviivan tuntumassa,pyörähti pari kertaa ja laittoi tarkan kudin liikaa ulos tulleen maalivahdin ylitse. Depay teki ottelussa toisenkin maalin, nyt hän on tehnyt viisi maalia yhdeksässä ottelussaan Ranskan Lique 1:ssä.

Depaysta meinasi jo tulla entinen lupaus. Hän pelasi Manchesterissa puolitoista vuotta kehnonlaisesti, mutta Lyonissa peli-ilo on jälleen palannut Depayn peliin. Depay siirtyi tammikuussa ManU:sta Ranskan Lyoniin 16 miljoonalla punnalla. Ja onhan hänellä vielä aikaa nousta vaikka minne, Depay on vasta 23-vuotias.

Depayn Lyon -siirrossa oli mukana ehto, että United voi ottaa hänet takaisin joukkueeseen. Ja jos Depay jatkaa niin kuin on Ranskassa aloittanut, niin kyllähän Old Traffordilla taas mielenkiinto herää. Mutta haluaisiko Depay takaisin?

Depay tuli Manchester Unitediin Louis van Gaalin ostoksena. Hän aloitti melko mukavasti, mutta hyvin pian kaikki alkoi valua alamäkeen. Lopulta Depay pudotettiin ManU:n FA Cupin loppuottelun miehistöstä keväällä 2016, raporttien mukaan miehen asenteessa oli vikaa.

Parhaat futisvedot Unibetilla!>>