VIDEO: Mike Tyson tänään 50 - vuotta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: youtube
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Historian nuorin nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari, 44 tyrmäysvoittoa ammattilaisena, kunniatohtorinarvo Ohion yliopistosta, Hollywood-rooleja, henkilökohtainen konkurssi, raiskaustuomio, huumeongelmia, muslimi, vegaani, kyyhkystenkasvattaja… Tätä kaikkea ja hyvin paljon muuta on tänään upeat 50 – vuotta täyttävä Michael ”The Baddest Man on the Planet” Tyson.

30. kesäkuuta vuonna 1966 syntynyt Mike Tyson on yksi kautta aikojen parhaista nyrkkeilijöistä, mutta myös varoittava esimerkki siitä, mitä liian paljon rahaa ja kuuluisutta liian nuorena saa aikaiseksi. Tyson asui nuorena Brooklynissa, jossa hän ajautui hyvin varhain pahoille teille. Hänet erotettiin muun muassa koulusta useiden tappeluiden vuoksi ja hänet oli pidätetty vasta 9 – vuotiaana jo 52 kertaa.

Teini-ikäisenä Tysonin fyysiset ominaisuudet ja tappelukyvyt kiinnittivät pitkän valmennushistorian omanneen Cus D’Amaton huomion, joka muovasi Tysonista legendan. Tyson otteli vuonna 1985 ensimmäisen ammattilaisottelunsa. Jo vuonna 1986 vasta 20 – vuotiaana, hän voitti vain kaksi erää kestäneessä ottelussa, ensimmäisen maailmanmestaruutensa, jonka jälkeen loppu on historiaa.

Tysonin 58 ottelua, 50 voittoa, 44 tyrmäystä, 6 tappiota ja 2 ratkaisematonta ottelua kestänyt ura päättyi vuonna 2004. Tämän jälkeen mies on käynyt läpi elämässään henkilökohtaisen helvetin, jonka vuoksi voidaan pitää melkein ihmeenä, että hän näkee 50 – vuotispäivänsä. Veikkaussivut.com haluaakin tänään kunnioittaa Iron Mikea miehen parhailla tyrmäyksillä, ja kyllä, myös sillä kuuluisalla korvan puraisulla jota Evander Holyfield ei varmasti osannut odottaa. Hyvää syntymäpäivää mestari!

Knockouts

Ear Clean Off

Lue myös:

VIDEO: CHRISTIAN FUCHS PÄÄTTÄÄ MAAJOUKKUE-URANSA

VIDEO: MICHY BATSHUAYI SIIRTYMÄSSÄ CHELSEAAN

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa