VIDEO: MM-kisojen mokakooste ja muita tähtihetkiä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Vuoden 2016 jääkiekon MM-kisat päättyivät vajaa viikko sitten sunnuntaina. Kuten me kaikki suomalaiset hyvin tiedämme, niin kisat eivät päättyneet meidän sinivalkoistenlasien lävitse maailmaa tarkastelevien ihmisten silmissä kuten olimme toivoneet. Moskovassa ja Pietarissa pelatut kisat päättyivät Leijonien kirvelevään 2 – 0 tappioon ottelussa jääkiekon emämaata Kanadaa vastaan.

Elämä on kuitenkin jatkunut kisojenkin jälkeen, ja nyt jo kohistaan MM-kisojen sijaan Leijonien World Cup miehistöstä sekä Ilveksen talousvaikeuksista. Veikkaussivut.com haluaa kuitenkin vielä viikonlopun ratoksi palata vähän kisatunnelmiin ja muistella kisojen parhaita mokia sekä suomalaisten kannalta mukavien semifinaalien parhaita paloja.

MM-kisojen hauskimpia hetkiä:

 

 

MM-välierien TOP 5 torjunta ja maalikimara:

 

 

Vuoden 2017 MM-kisat pelataan Keski-Euroopassa Saksassa ja Ranskassa.  Kisojen alkamiseen on aikaa enää 342 päivää. Ei siis hätää, kevään MM-huumaa yllättää jälleen pian, kuten talvi autoilijat joulukuussa.

Muistathan myös, että peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen. Juuri nyt kannattaa laittaa kaikki paukut pian alkaviin mahtaviin NHL:n Stanley Cup finaaleihin!

Lue myös:

VOITTAAKO ESPOO UNITED KIM HIRSCHOVITSIN JOHDOLLA MESTIKSEN?

VIDEO: SUOMEN WORLD CUPIN JOUKKUE SELVILLÄ

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa