VIDEO: Näin taipuu jääkiekko ja jalkapallo hydrauliikka-puristimen edessä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 09/06/2016
Jaa tämä...

Yksi suomen kovimmista, kuuluisimmista ja seuratuimmista Youtube-ilmiöistä on nimikerkillä Hydraulic Press Channel operoiva Vuohensillan pariskunta. Lauri ja Anni Vuohensillan videokanavalla yksinkertaisesti tuhotaan tavaroita tamperelaismiehen konepajalla olevalla hydrauliikkapuristimella.  

Vajaan vuoden aikana kanavalla on prässätty kasaan, muun muassa Xbox 360, dynamiittipötkö, hedelmiä, kolikoita, syväjäädytettyä tavaraa sekä itse Valkoisen talon pyynnöstä kaapeliboxi (White House julkaisi videon omissa sosiaaliseen median kanavissaan). Tällä hetkellä perinteisellä rallienglannilla selostetulla kanavalla on vajaa puolitoista miljoonaa tilaajaa ja yli 100 000 000 näyttökertaa.

Miksi urheilua rakastava Veikkaussivut.com sitten kirjoittaa juttua tästä jättimäisestä tavaroita rutistavasta hydrauliikka-prässistä? No koska, prässin puristukseen on joutunut totta kai myös useampi urheiluväline kuten jalkapallo, jääkiekko, sekä keilausvälineet. Toimitus haluaakin nyt jakaa tätä suomalaismurskaamisen ilosanomaa myös siitä vielä tietämättömille urheilunystäville. Alla olevilla videoilla voitkin nähdä miten kotimaamme suosikki urheiluväline, jääkiekko, leviää paineen alla tai miten käy jalkapalloilijoiden säärisuojille vähän normaalia kovemman vastustajan tullessa eteen? Ja kappas, eiköhän jalkapallokikkailija Lassi Hurskainenkin ole saatu mukaan futisaiheiselle videolle. Prässin alle mies ei sentään joutunut.

Jääkiekon murskaus

 

 

Futiskamojen litistäminen

 

 

Täyskaato!

 

 

Muistathan että, pian alkaa jääkiekon World Cup ja jalkapallon Mestarien liiga. Käy tutustumassa mikä peliyhtiö tarjoaa murskaavimmat kertoimet syksyn kuumiimpiin otteluihin!

Lue myös:

VIDEO: ANDIENKONDOORI KARKASI KOULUTTAJALTAAN JUURI ENNEN JÄÄKIEKKO-OTTELUN ALKUA

JUVENTUS-LEIRISTÄ KOVIA SYYTÖKSI MANU:N MATKANNUTTA TÄHTEÄ KOHTAAN

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa