VIDEO: Neymaria viedään Valioliigaan, hinta on kyllä huima!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Neymaria viedään seurasta toiseen, ja valtaisalla siirtosummalla. Viikonloppuna uutisoitiin, että Chelsean umpirikas omistaja, venäläinen Roman Abramovich olisi jo sopinut Barcelonan kanssa, että Neymar siirtyisi kesällä Chelseaan huimalla 180 miljoonan euron siirtokorvauksella. Viime kesänä Paul Pogbasta maksettu maailmanennätyskorvaus oli 105 miljoonaa euroa, ja jo tuota summaa päiviteltiin järjettömän suurena.

Melko pian Abramovichin ja Barcelonan sopimuksen uutisoimisen jälkeen tuli ilmi toinen uutinen, jonka mukaan Chelsean manageri Antonio Conte olisi estänyt Neymarin ostamisen. Conten mukaan Neymar ei sovi hänen joukkueensa pelityyliin.

Chelsea ja Conte ovat suunnittelemassa joukkueen vahvistamista. Valioliigan mestaruus on jo lähes varma, ja katseita suunnataan ensi kauden Mestareiden liigaan. Muutoksia tulee varmasti, Conte peri Chelseassa aikalailla Jose Mourinhon kokoaman joukkueen. Abramovich tuskin hankkii Neymaria, mikäli kaupalla ei ole loistavasti Chelsean kanssa töitä tehneen Conten suostumus.

Neymarin Chelsea-siirron mentyä puihin uutisoitiin sitten pian, että Manchester United olisi hankkimassa 25-vuotiasta brasilialaista 200 miljoonalla eurolla. Neymar on kertonut lehdistölle olevansa Valioliigan fani, ja yhtenä ihailemistaan joukkueista hän mainitsi Manchester Unitedin. Mutta mitenköhän Neymar suhtautuu siirtoon Manchesterin Punaisiin, jos joukkue ei pelaa ensi kaudella Mestareiden liigassa?

Neymar on ollut tällä kaudella suurotteluissa ehdoton avainpelaaja, näkyvimpänä otteluna hänen orkesteroimansa Barcan 6-1 voitto PSG:stä Mestareiden liigassa muutama viikko sitten. Maalintekijänä Neymarilla on ollut kuitenkin tällä kaudella hiljaisempaa. Kahtena viime kautena Neymar on tehnyt yhteensä 70 maalia, mutta tällä kaudella hänellä on kasassa vasta 14 osumaa.

 

 

Pelaa vedot Valioliigasta ja La Ligasta Unibetilla!>>