VIDEO: NHL-tähdeltä älytön filmaus - 2min sukeltamisesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Perinteisen ajatusmallin mukaan jääkiekkoilijat ovat kovaluisia ja rujoja kavereita, jotka eivät vähästä hätkähdä tai kaatuile jäällä. Toista maata ovat sitten jalkapalloilijat, jotka tipahtavat jatkuvasti pienimmästäkin hipaisusta levälleen pitkin nurmea.

Tästä syystä voisikin luulla, että NHL-joukkue New Jersey Devilsin pelaaja Joseph Blandisi on erehtynyt väärään urheilulajipariin. 21 – vuotias kanadalaishyökkääjä esitti nimittäin viime yön NHL-kierroksella Philadelphia Flyersia vastaan käydyssä ottelussa sellaisen kuolevan joutsenen, että oksat pois!

Blandisi joutui hyökkäyspäässä Flyers-puolustaja Andrew MacDonaldin kevyen huitaisun kohteeksi. Tilanteessa on nähtävissä rike joka antaa tuomarille mahdollisuuden viheltää jäähyn, mutta Blandisin jäälle kaatuminen on kuitenkin ehkä hieman liioitellun suurelkeinen?

Tilanteen tekee vielä erikoiseksi se seikka, että molemmat MacDonald että Blandisi saivat tilanteesta jäähyn. MacDonald huitomisesta ja Blandisi tietenkin sukeltamisesta. Näin ollen kumpikaan joukkue ei päässyt ylivoimalle, vaan ottelua jatkettiin 4 vs. 4. Ilman suurempia vammoja tilanteesta selvinnyt Blandisi ja New Jersey Devils hävisit ottelun lopulta luvuin 6 – 3.