Video: Niemi varasti shown – ja pisteet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 03/10/2015
Jaa tämä...

Antti Niemi oli illan kiistaton ykköshahmo, kun San Jose Sharks nappasi kotonaan Pittsburgh Penguinsilta kaksi pistettä rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 2-1. Niemi torjui ottelussa peräti 39/40 laukausta torjuntaprosentilla 97,5 %, ja hänet valittiin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi. Kakkostähti oli Pittsburgh-veskari Marc-Andre Fleury, joka torjui 29/30 laukausta.

Niemi piti Sharksia pystyssä myös rankkarikisassa, sillä hän päästi ainoastaan yhden maalin kahdeksasta yrityksestä. Fleury päästi kaksi, joista ratkaisevan ampui Tommy Wingels kahdeksannella kierroksella.

Niemi esitti ottelussa tukun loistotorjuntoja ja oli erityisen hyvä oman alueensa varjelemisessa ja kakkoskiekoissa. Vastustaja ei juuri ripareihin päässyt ja Niemi hoiti tyylikkäästi ne vähät, joita tuli.

– Mielestäni Nemo oli loistava tänään, totesi Sharksin valmentaja Todd McLellan. – Ehkä hänen kauden paras pelinsä. Ykköskiekkoja, kakkoskiekkoja. Nuo ovat todella lahjakkaita ja taitavia pelaajia, jotka noilla paikoilla olivat. Hän oli mahtava myös rankkarikisassa.

Katso Niemen huippuotteita tästä: