patrick_krejci

VIDEO: Nolan Patrickista tuli tappelun myötä virallisesti NHL-pelaaja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomessa ja kotimaisen Liigan parissa on kauhisteltu ja päivitelty vuosia sitä, miten isot miehet voivat tapella kaukalossa kesken jääkiekko-otteluiden. Kaukalotappeluista on tehty jopa rikosilmoituksia, ja niitä on yritetty kitkeä pois lajin ulkopuolisten tahojen toimesta monin eri keinoin.

NHL:ssä parasta aikaa käynnissä oleva pre-season kuitenkin todistaa sen, että lätkä on viihdettä ja pienet nujakoinnit ovat mitä parasta viihdykettä halliin saapuneille faneille.

Viime yönä tätä viihdettä kannattajille tarjosivat Philadelphian Flyersin viime kesän draftin kakkosvaraus Nolan Patrick sekä Boston Bruinsin David Krejci. Käytännössä tulokaspelaaja Nolan Patrick voidaan nyt vasta julistaa virallisesti Flyers-pelaajaksi, kun hän tiputti hanskat jäähän ja selvitti tulikasteensa. Miehen hippakumppaniksi päätynyt Krejci ei ollut kummoinenkaan vastustaja eikä mies Bruins-pelajaa oli itseasiassa tapellut kertaakaan sitten vuoden 2011 pre-seasonin…

Alla video painista, jota ei varsinaisesti voi sanoa tappeluksi. Kummallakaan miehellä ei ole tilanteessa tunteet edes 60% pelissä, ottelussa ei haeta voittajaa, kaksintaistelu tarjosi vain viihdettä kännykät taskustaan kaivavalle yleisölle.

Lue myös:

NÄIN JAROMIR JAGR VOI PÄÄTTÄÄ URANSA TÄYDELLISESTI

3 POHDINTAA TULEVASTA NHL-KAUDESTA PRESEASON OTTELUIDEN PERUSTEELLA