VIDEO: The Notorius - Elokuva Connor McGregorin urasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ultimate Fighting Championshipin (UFC) kevyen sarjan mestari ja yksi koko organisaation kirkkaimmista tähdistä on eittämättä Connor McGregor. Tällä hetkellä tästä irlantilaisesta rääväsuusta on tekeillä oma elokuva, joka kulkee nimellä ”Notorius” ja sen odotetaan valmistuvan joku aivan loppuovuodesta 2017 tai aikaisin ensi vuonna.

Nyt tästä leffasta on kuitenkin tarjolla ensimmäisen maistiainen kun elokuvatalo Universal Pictures on julkaissut sosiaalisessa mediassa leffan virallisen trailerin, jonka vastaanotto on ollut todella posiitivista.

Elokuva on siis dokumentaarinen kuvaus McGregorin urasta ja elokuvan virallisella sivuilla ConorMcGregorfilm.com sitä kuvataan seuraavanlaisesti:

”Connor McGregor on suurin tähti MMA:n historiassa. Elokuvaa on kuvattu yhteensä neljä vuotta kulisseissa, ja se kuvaa täydellisesti Notoriuksen hurjalla vauhdilla noussutta uraa dublinilaisesta lähiöstä moninkertaiseksi UCF-mestariksi ja Las Vegasin 180 miljoonan dollarin ottelun toiseksi päätähdeksi. Elokuva sisältää ennennäkemättömiä kohtauksia ja räjähtävää kamppailumateriaalia tehden siitä ultimaattisen ”behind the scene” elämyksen, kuvaten tämän urheiluikonin spektaakkelimaisen nousun pohjalta huipulle.”

Kuten varmasti tiedät niin Connor McGregorin seuraava ottelua käydään Las Vegasissa 26.8 T-Mobile Arenalla kun hän kohtaa nyrkkeilykehässä Floyd Mayweather Jr.:n. Nähtäväksi jää miten ottelun lopputulos vaikuttaa elokuvan menestykseen.

Mikäli sinä haluat niittää menestystä odotetun ottelun kustannuksella niin nappaa kiinni alla olevista bonuksista ja lyö betsit sisään joko Moneyn tai Notoriuksen puolesta.