Suosituin kapteeni jää pois tähdistötapahtumasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n tämän kauden kenties kuumin nimi Alexander Ovechkin jää pois All-Stars -tapahtumasta pitkittyneen alaraajavamman vuoksi. Washington Capitals ilmoitti asiasta Philadelphia Flyersia vastaan kärsityn 3-4 kotitappion jälkeen. Ovien lepuutuksella pyritään saamaan miehestä kaikki mahdollinen irti kevään isoissa peleissä.

– Se on vaivannut pidemmän aikaa, totesi valmentaja Barry Trotz. – Meidän piti tehdä pitkän tähtäimen ratkaisu fanien, joukkueen ja Alexin hyväksi.

Tähdistöottelu tuo mukanaan tauon peleihin ja pudotuspeleihin valmistautuvat seurat ovat useasti lepuuttaneet supertähtiään tuona aikana. Viime kaudella Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby ja Evgeni Malkin olivat nimekkäimmät pikkuvamman potijat.

KAPTEENISTO KOKI KOLAUKSEN

Ovechkin valittiin faniäänestyksen ääniharavana Metropolitan-divisioonan kapteeniksi ja monet odottivatkin nimenomaan Ovien näkemistä tapahtumassa. Tähdistöottelun 3vs3 -formaatti olisi antanut Ovielle tilaa ja aikaa tehdä taikojaan.

– Minut valittiin ensimmäistä kertaa kapteeniksi ja se on valtava kunnia. Olemme kuitenkin keskustelleet ja pohtineet jo viikkoja siitä pitäisikö mennä, vai ei.

Ovechkin on seuran ilmoituksen mukaan saalistanut tällä kaudella puolikuntoisena 28 maalia ja 14 maalisyöttöä 46 otteluun. Siihen ei moni pystyisi terveenäkään…

Katso näyte Ovien taidoista tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Barkoville yli 35 miljoonan sopimus
NHL-blogi: Granlund katkaisi kiikariputkensa
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa