Rinteeltä taas käsittämätön mailatorjunta – tuplana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 12/04/2015
Jaa tämä...

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin taas todellista suomalaistaikaa, kun Pekka Rinne nollasi itsensä Jaromir Jagrin uskomattomalla mailatorjunnalla. Samassa matsissa nähtiin jo aiemmin kaksi upeaa suoritusta perättäin, kun Rinne torjui Aleksander Barkovin loistavan jalkovälikikan. Nashvillen ja Floridan välinen kamppailu päättyi 1-2 vierasvoittoon.

BARKOV NÄYTTI TAITOJAAN

Barkov syötti ottelun voittomaaliksi jääneen 0-2 johtomaalin ylivoimalla toisessa erässä, mutta Barkovin komein temppu nähtiin kuitenkin jo avauserässä, kun mies yritti yllättää Rinteen ovelalla jalkovälikikalla. Rinne torjui kuitenkin varmasti.

Katso Barkovin kikka tästä:

RINTEELTÄ YLI-INHIMILLINEN MAILATORJUNTA

Pekka Rinteelle kertyi ottelussa vain 14/16 torjuntaa, mutta yksi niistä oli uskomattoman upea tuplatorjunta mailalla. Jaromir Jagr pääsi yrittämään maalin kulmalta, mutta Rinne veti pidemmän korren. Rinne pelasti kiekon ensin mailalla oikealta tolpalta ja sen jälkeen mailan varrella maaliviivalta vasemmalta tolpalta

Katso Rinteen uskomaton tuplatorjunta tästä:

BARKOV SYÖTTI LOPULTA RATKAISUN

Floridan Jonathan Huberdeau siirsi joukkueen 2-0 johtoon ylivoimalla ajassa 31.24. Aleksander Barkov antoi Huberdeaulle millintarkan syötön maalin eteen ja hän laukoi suoraan syötöstä.

Katso maalikooste tästä (hidastus Rinteen tuplatorjunnasta ajassa 0.50 min):

Lue myös:

VIDEO: Pekka Rinne ilmoittaui kisaan vuoden hienoimmasta torjunnasta

NHL-blogi: Sparks kipinöi – Komarov leimahti ilmiliekkiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa