VIDEO: Penguins pudotuspeleihin Crosbyn haamumaalilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tapani
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh Penguins varmisti paikan NHL:n pudotuspeleihin viimeöisellä voitolla Buffalo Sabresista toisena joukkueena Washington Capitalsin jälkeen.

Pittsburghin 3-1-voiton alusti kukas muukaan kuin Sidney Crosby. Avauserän lopulla Crosby teki taikojaan aivan käsittämättömällä yksilösuorituksella. Ihmiselle temppu olisi ollut lähes mahdoton, mutta Sidneylle näköjään peruskauraa. Vai kuka muu murtautuisi läpi koko kentän ja vetäisi yhden käden ranarin yläpesään rystyllä?

Tätä maalia voi katsoa ja kuunella monta kertaa.

Samalla Crosby näytti miten vastataan kritiikkiin. 9 ottelun kuivan kauden (vain 1 maali) jälkeen Crosby on tykittänyt 6 maalia 3 peliin ja ottanut taas vahvan otteen parhaan maalintekijän Rocket Richard -palkinnosta. Crosbylla on nyt 41 maalia kun pahimmalla haastajalla Brad Marchandilla on 37 ja seuraavat ovat 34 maalissa.

Ja otetaan vielä kerran Sidneyn maali toisesta kulmasta.

Pittsburgh on nyt toisena kivenkovassa Metropolitan-divisioonassa 101 pisteellä. Keulilla on Washington (102) ja heti perässä Columbus (100). Nämä kolme joukkuetta ovat myös koko liigan keulilla ja ainoat pudotuspelipaikan varmistaneet joukkueet.

Kun vielä saman lohkon nelosena oleva Rangers on koko liigan viidentenä, on tulossa hurja pudotuspelikevät. NHL:n tämän kauden playoff-systeemi tarkoittaa käytännössä sitä, että näistä kovimmista osa tippuu heti ensimmäisillä kierroksilla.

Tsekkaa parhaat jääkiekon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Kai Suikkaselle potkut
VIDEO: Marcus Fagerudd siirtymässä SHL-kaukaloihin

VIDEO: Brett Carson jatkaa SaiPassa
VIDEO: Ari Santaselle potkut