VIDEO: Portugali jalkapallon EM-kisojen neljän parhaan joukkoon

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Vuoden 2016 jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailujen loppuhuipennus alkoi eilen, kun Puola ja Portugali aloittivat kisojen puolivälieräottelut.  

Puola sai otteluun räjähtävän lähdön, kun joukkueen suurin tähti Robert Lewandowski rikkoi turnauksen kuparisensa ja vei Puolan ottelussa johtoon vain parin minuutin pelin jälkeen tällä maalilla:

 

Portugali lähti maalin jälkeen hakemaan aktiivisesti kavennusta, mutta joukkue ei päässyt ensimmäiseen puolen tuntiin vaarallisille paikoille. Herra Cristiano Ronaldon kasvoilta alkoi lähikuvissa paistaa jo orastava turhautuminen kunnes ajassa 33. minuuttia Portugalin supernuorukainen Renato Sanches tasoitti ottelun tilanteeseen 1 – 1.

 

Toiselle puoliajalle mentiin ottelun ollessa 1 – 1 tasatilanteessa. Toinen 45 minuuttia ei tarjonnut katsojille juuri lainkaan henkeä salpaavia hetkiä. Portugalilla tuntui olevan näennäinen hallinta, mutta se ei kuitenkaan saanut aikaiseksi sen enempää tulosta kuin Puolakaan. Lopulta ottelu venyi aina jatkoajalla ja rankkarikilpailuun asti, jossa Portugali oli vahvempi jokaisen joukkueen vetäjän upottaessa pallon pömpeliin.

Videolla vielä rangaistuspotkukilpailu kokonaisuudessaan:

 

Puolivälieräottelut jatkuvat jälleen tänään herkullisella Walesin ja Belgian välisellä kohtaamisella, jossa superyksilön Gareth Balen johdattama Wales yrittää peitota ehkä kisojen nimivahvimman joukkueen Belgian. Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-kisoihin kymmenen euron arvoisen riskittömän vedon. Lisäksi sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Unai Emery PSG:n uudeksi päävalmentajaksi
VIDEO: Dani Alves siirtyy Juventukseen

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa