VIDEO: Rafael Nadal jätti Ranskan avoimet kesken

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaistähti joutui rajun päätöksen eteen.

Tenniksen Ranskan avointen moninkertainen mestari Espanjan Rafael Nadal piti eilen lehdistötilaisuuden, jossa mies kertoi, että hän ei pysty jatkamaan pelaamista Roland Garrosilla.

– Tämä on yksi rankimmista lehdistötilaisuuksista urallani, Nadal totesi lehdistötilaisuudessa.

Nadal kertoi lehdistötilaisuudessa kärsivänsä rannevammasta ja vetäytyvänsä sen takia turnauksesta, jonka hän on voittanut aikaisemmin yhdeksän kertaa.

– Ranteeni ei ole rikki, mutta jos jatkan pelaamista, se rikkoutuu parissa päivässä, espanjalainen jatkoi.

– Tämä on hyvin hankala tilanne, mutta tämä on elämää. Jos tämä ei olisi Roland Garros, en olisi ottanut riskiä ja pelannut parina ensimmäisenä päivänä.

Nadal olisi seuraavaksi kohdannut maanmiehensä Marcel Grannollersin, joka tunnetaan niinikään vahvana massapelaajana. Nyt hän pääsee suoraan seuraavalle kierrokselle.

Jo aikaisemmin Roger Federer vetäytyi Ranskan avoimista. Sveitsiläinen on taistellut viime aikoina loukkaantumisten kanssa ja hän jatkanee ATP-kiertueella jälleen ensi kuussa.

 

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana Ranskan avointen tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tennisturnausten otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Henri Kontiselle uran kahdeksas ATP-turnausvoitto
VIDEO: Grigor Dimitrovilta raju tunteenpurkaus ATP-kisan finaalissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa