Tolpat kolisivat Rämön nollapelissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 01/03/2016
Jaa tämä...

Calgary Flamesin suomalaisveskari Karri Rämö torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä, kun joukkue kävi nappaamassa vieraspisteet Colorado Avalanchelta maalein 4-0. Rämö torjui ottelussa 26/26 laukausta ja hänet valittiin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi.

Markus Granlund pelasi ottelussa kolmetoista ja puoli minuuttia, joista lähes neljä minuuttia ylivoimalla, mutta jäi ilman tehopisteitä. Hän istui yhden kakkosen, laukoi kahdesti kohti Avalanchen maalia ja voitti 40 % aloituksistaan.

TOLPAT OVAT VESKARIN PARHAAT KAVERIT

Rämö piti joukkuettaan pystyssä erityisesti ensimmäisessä ja toisessa erässä, joissa torjuntoja kertyi yhteensä 25 kappaletta. Kolmannessa erässä Rämö torjui vain kerran, mutta maalikehikot pelastivat hänet peräti kolmesti ja kauden ensimmäinen nollapeli näki päivänvalon.

Katso Rämön otteita tästä:    

         

KIUSALLISEN TILASTON KÄRKINIMI

Jonas Hillerin kakkosvahtina kauden aloittanut ja waiver-listan kautta farmissakin käynyt Rämö palasi torjuntavastuuseen Hillerin loukkaannuttua, eikä ole enää luopunut paikastaan, vaikka Hiller onkin toipunut pelikuntoon. Rämö on pelannut yhteensä 27 ottelua ja voittanut niistä 14. Kahdellatoista hävityllä pelillä Rämö on koko NHL:n tappiotilaston kärkimies. Rämön torjuntatilastot ovat kuitenkin melko hyvät. Torjuntaprosentti on 91 % ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,6.

Lue myös:

Video: Lehterä yllätti Niemen puikoista

NHL-blogi: Barkov ja Donskoi taituroivat maalit

NHL-blogi: Komarov ilmiliekeissä, Korpisalolle uran avausvoitto

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa