Video: Raskin loistopelastus – Leijonissa lisää?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 04/09/2015
Jaa tämä...

Tuukka Rask oli Boston Bruinsin ainoa valopilkku 3-0 vierastappiossa Washington Capitalsia vastaan. Rask esitti illan komeimman torjunnan ajassa 27.03, kun Curtis Glenncross pääsi vetämään vapaasti suoraan syötöstä keskisektorilta. Rask sai venytettyä varpaansa matalan lämärin eteen ja torjui vielä oikealle kaistalle kimmonneen reboundinkin.

Kaikkiaan Rask torjui ottelussa 30/33 laukausta. Valitettavasti jääkiekossa voi voittaa vain tekemällä maaleja, ja siihen Boston ei pystynyt.

Bostonin peli takkuaa pahalla hetkellä. Viimeiset pudotuspelipaikat ovat haussa ja jokainen piste voi olla ratkaiseva. Boston on kaksi pistettä jäljessä Detroit Red Wingsiä lohkonsa kolmossijasta eli suorasta playoffs-paikasta.

Villikortti-paikoista taistelu on vielä tiukempaa. Pittsburgh Penguins on pisteen edellä ensimmäisellä Villikortti-paikalla ja Boston ja Ottawa Senators ovat tasapisteissä viimeisellä paikalla.

Leijonien päävalmentaja Kari Jalonen seurannee Bostonin pari viimeistä matsia vesi kielellä. Viimeaikaisilla otteillaan Rask olisi tulikuuma vahvistus leijoniin.

Katso Raskin huipputorjunta tästä:

 

Veikkaussivut | Kimmo