VIDEO: Real Madrid otti eilen vakuuttavan 3 - 0 voiton

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Espanjan La Liga kausi potkaistiin käyntiin kuluvana viikonloppuna. Sarjan suurimmat voittajasuosikit FC Barcelona ja Real Madrid näyttivät heti kättelyssä muille, että pysykää kaukana pytystä, toinen meistä vie sen.

Ensin lauantaina Barcelona rökitti kotikentällään vierailleen Real Betisin luvuin 6 – 2. Eilen sunnuntaina oli Real Madridin vuoro, kun se voitti Real Sociedadin vieraissa lukemin 3 – 0. Real Madridin kauden avausmaalia ei tarvinnut kauan odottaa, kun Gareth Bale, yksi joukkueen suurimmista tähdistä, rikkoi Los Blancosin kuparisen vain 73 sekunnin jälkeen. Maalin myötä Bale osoitti, että hänen hurja vireensä jalkapallon EM-kilpailusta jatkuu myös seurajoukkuepeleissä.

Ohessa miehen nätti puskumaali pelikaveri Dani Carvajalin keskityksestä:

Real Sociedadilla oli ottelussa paikkansa, mutta jos niitä ei hyödynnä Madridin kaltaista joukkuetta vastaan, niin saattaa saada itse kylmän suihkun. Ja näin juuri kävi, kun Madrid voitti ottelun lopulta luvuin 3 – 0. Ottelun toisesta maalista vastasi debyyttiottelunsa viime kauden Mestarien liigan voittajan riveissä pelannut Marco Asensio, joka pääsi avaukseen sellaisten nimien kuin James Rodriguez ja Iscon edellä. Mies kiitti Zinedine Zidanea vastuusta ja viimeisteli noin 40 peliminuutin kohdalla huikean chippimaalin Varanen hyvästä passista.

 

Ottelun viimeisen maalin iski lisäajalla jälleen Gareth Bale.

 

Real Madrid pelasi kauden avausottelunsa ilman Cristiano Ronaldoa, Karim Benzemata, Luka Modricia, Keylor Navasia ja Pepeä.

Lue myös:

VIDEO: SELECAO HISTORIANSA ENSIMMÄISEEN FUTIKSEN OLYMPIAKULTAAN

VIDEO: FRÖLUNDA-PELAAJALTA KARMAISEVA MOKA TYHJÄN MAALIN EDESSÄ

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa