Ristolainen osui ja upotti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

NHL:n Minnesota Wildin ja Buffalo Sabresin välinen kohtaaminen oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Buffalon 2-3 vierasvoitto oli pitkälti kolmostähdeksi 28/30 torjunnalla valitun Linus Ullmarkin ja puolustuksen päävastuun kantaneen Buffalon ykköspakkiparin ansiota. Reilut 23 minuuttia pelannut Rasmus Ristolainen arvostettiin ottelun ykköstähdeksi. Ristolainen laukoi maalin, taklasi kahdesti, blokkasi kerran ja laukoi maalin lisäksi kahdesti kohti maalia.

Katso Ristolaisen maali tästä:

ALUN RYNNISTYS RIITTI VOITTOON

Buffalo siirtyi avauserässä jo 0-3 johtoon Jamie McGinnin, Ristolaisen ja Brian Giontan maaleilla, mutta kotijoukkue kavensi toisessa erässä lukemat 1-3:een, kun Ryan Suter onnistui alivoimalla Erik Haulan syötöstä. Minnesotan loppukiri jäi lopulta maalin vajaaksi, kun Thomas Vanek maalisi 2-3 loppulukemat Suterin ja Mikael Granlundin syötöistä ajassa 59.08.

Minnesota laukoi peräti 14 kertaa kohti Ullmarkin maalia ottelun toisessa erässä, mutta Buffalon viisikkopuolustuksen tiiviydestä kertoo se että kolmannen erän kirin aikana Wild sai vain kuusi laukausta kohti maalia.

Katso maalikooste tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Barkovin maali venytti Floridan ennätysputkea

NHL-blogi: Nashville nappasi ison kalan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa