VIDEO: SM-liigan TOP 5 maalit tammikuulta 2013

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 09/04/2016
Jaa tämä...

Kotimaisen jääkiekkoilun ykkösarja Liiga alkaa ensi viikon perjantaina 16.09.2016.Tulevaan kauteen lähdetään herkullisista asetelmista, kun viime kaudet sarjaa hallinneet Tappara ja Kärpät ovat kokeneet paljon muutoksia. Sen sijaan viime vuonna finaaleissa pelannut Helsingin IFK on entistä vahvempi, kun taas Mikkelin Jukurit tuovat ihan omanlaisen ja uuden mausteensa kiekkokartalle.

Se mitä kiekkopeleistä yleensä muistetaan kansan syvissä riveissä pitkään ovat kauniit maalit ja komeat torjunnat. Viime kaudella Liigayleisöä hämmästytti erityisesti nuoren Patrik Laineen huikeat maalit ja esimerkiksi Teemu Ramstedtin pudotuspeleissä esittämä törkeän hieno veivi.

Tuleva kausi ja tulevat kierrokset tulevat tarjoamaan aivan varmasti myös tällä kaudella silmäkarkkia lätkäfaneille. Siitä pitävät huolen ainakin sellaiset kovat paluumuuttajat kuin Juhamatti Aaltonen, Niko Kapanen, ja Jesse Saarinen. Kuten sanottua Liigan alkuun on vielä vajaa pari viikkoa ja maalikuume on jo kova myös Veikkaussivujen toimituksessa. Tästä syystä haemme tänään vähän tunnelman nostatusta kolmen vuoden takaa vuodelta 2013. Alla onkin sateiseksi sunnuntain ratoksi SM-liigan TOP 5 maalit syyskaudelta 2012 – 2013.

Lue täältä lisää sivustollamme julkaistuja Liiga-aiheisia uutisia!

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa