Jagr ja Chewbacca olivat fanien suosikit läpiajokisassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

NHL:n All-Star -tapahtuman taitokisassa nähtiin historian havinaa, kun Montreal Canadiensin tähtipuolustaja P.K. Subban yllätti läpiajokisassa imitoimalla Florida Panthersin kiekkolegenda Jaromir Jagria. Läpiajokisan voitto ratkaistiin faniäänestyksellä ja kärkikaksikko Subban ja San Jose Sharksin Brent Burns panosti toisella kierroksella enemmän esiintymisasuun ja imitointiin kuin itse suoritukseen.

Subbanin Jagr sai 31 % äänistä ja Burnsin Chewbacca sai 26 % äänistä. Risupartana tunnetun Burnsin ei todennäköisesti tarvinnut kuin hieman kammata naamaansa, jotta imitaatio onnistui. Suorituksessa näytettiin videolta nuorta parratonta Burnsia Star Wars -musiikin tahdittamana, kun mies astui areenalle Chewbaccana, joka on yksi hänen monista lempinimistään.

”JAGR” HARHAUTTI LOIVILLA LIIKKEILLÄ KUIN ENNEN VANHAAN

Subban oli pukenut imitaatioonsa suorat housut, pitkän harmaan peruukin, Jagrin Floridan pelipaidan ja kruununa vanhan valkoisen Jofan päähänsä. Suorituskin oli vanhaa kunnon Jagria. Subban luisteli selkä suorana rauhallisin kaarroksin, mutta kädet kävivät koko ajan. Harhautuksessa hän vei Pekka Rinteen sivuun ja sai lopulta Rinteen suosiollisella avustuksella kiekon maaliin. Lopuksi vielä vanha tuttu Jagrin tervehdys ja se oli siinä.

Katso ”Jagrin” läpiajo tästä:

PIKKUPOJAT HELLYTTIVÄT

Läpiajokisan ensimmäisellä kierroksella Burns ja Joe Pavelski luistelivat jäälle pienten poikiensa kanssa. Burnsin neljävuotias poika Jagger sai jättösyötön Pavelskin jälkikasvu Nathanilta ja laittoi kiekon maaliin.

Katso Burnsin suoritukset tästä:

Lue myös:

NHL-blogi: Barkoville yli 35 miljoonan sopimus
NHL-blogi: Granlund katkaisi kiikariputkensa
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa