Video: Sunnuntain parhaat urheilumokat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 06/07/2015
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 7.6.2015

Tämä kuluva viikonloppu on ollut taas todella urheiluntäytteinen. Samalle viikonlopulle on mahtunut niin NHL-finaaleja, Mestarien liigaa, Tenniksen Ranskan avoimia kuin Yleisurheilun Timanttiliigaakin, ja lukuisia muita urheilutapahtumia. Ja kuten kaikki tiedämme, aina kun urheillaan niin sattuu ja tapahtuu. Sattumusten uhreina voi olla niin urheilijat itse, kuin tuomarit tai yleisökin.

Urheilu tuottaa monille katsojille ilon ja surun hetkiä omien suosikkien suoritusten mukaan. Välillä tunteet käyvät niin kuumina, että tulee ylilyöntejä ja riitoja kannattajienkin kesken. Mutta toisten epäonnistumisille nauraminen on yhteinen tekijä, jota voi tehdä vaikka yhdessä suosikkiurheilijasta- tai seurasta riippumatta.

Ohessa video johon on kerätty vuosien varrelta hauskimpia ja kivuliaita urheiluhetkiä. Osa materiaalista on hauskaa amatööritason hölmöilyä, osa rautaisten ammattilaisten mokailuja. Video on mitä parasta materiaalia sunnuntai-illan aivottomaksi komediaksi, ja miksei vielä maanantai-aamun piristysruiskeeksikin.

Videon katsottuasi kannattaa tutustua erilaisiin tapoihin katsoa urheilulähetyksiä ilmaisten live-streamien kautta. Lisäksi kannattaa tarkastaa eri vedonlyöntiyhtiöiden ajantasaiset vedonlyöntibonukset.

 

Lue myös:

Lähde: Sepp Blatterilla salasuhde Cristiano Ronaldon ex-tyttöystävän kanssa?

Tampa Bayn maalivahtiruletti aiheutti hämmennystä!