VIDEO: Suomalainen NHL-tähti esittelee somessa 90 000 euron hankintaansa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Florida Panthersin suomalainen tähtipelaaja Aleksander Barkov tunnetaan mediassa hyvin vaatimattomana ja hiljaisena kaverina. Nyt tämä taiturimainen hyökkääjä on kuitenkin ladannut omalle Instagram-tililleen videon, mistä ei vaatimattomuutta puutu.

21 – vuotia Aleksander Barkovin Cap Hit Florida Panthersissa on tällä hetkellä noin 5,9 miljoonaa dollaria kaudessa. Kyseisellä vuosipalkalla pärjää siinä määrin hyvin, ettei pelimiehen tarvitse ajella Hervannan valtaväylällä kesälomilla aivan tavallisella sedanilla. Mies onkin ostanut alleen Ford Mustang V8 GT kärryn, josta löytyy Fordin kotisivujen mukaan 418 hevosvoimaa ja 90 000 euron hintalappu. Auto kiihtyy virallisten tietojen mukaan nollasta sataan viidessä sekunnissa, eli noin samassa ajassa kun Barkov veivaa rangaistuslauksessa hölmistyneen maalivahdin täysin kuutamolle.

Katso alta Barkovin lataama näyttävä video uudestaan menopelistään. Onhan sen nyt hieman eri kalibeeria kuin viimeksi Hakametsän edessä nähty mopoauto…

Keskushyökkääjä pelasi viime kaudella pantteri-paidassa 61 ottelua ja iski niissä tehot 21 + 31 = 52 ollen joukkueensa selvää parhaimmistoa. Panthers ylsi lopulta pudotuspeleihin asti mutta seura tippui jo ensimmäisellä kierroksella. Jos uskot että roppakaupalla uutta suomalaisverta hankkinut Florida pelaa itsensä tällä kaudella päätyyn asti, niin käy lyömässä vetoa joukkueen puolesta Unibetin sivuilla.