VIDEO: Suomi nuiji Ranskan MM-jäillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Suomen jääkiekko maajoukkue Leijonat kohtasivat tänään hieman harvinaisemmassa aamupäiväpelissä Ranskan. Suomi kairasi turnauksen viidennestä ottelusta yhtä monennen voittonsa, ja jatkaa näin ollen puhtaalla pelillä kohti alkulohkon viimeisiä otteluita.

Ottelun ensimmäinen erä oli hieman samankaltaista pään hakkaamista seinään kuin Suomen ja Unkarin välisessäkin ottelussa, mutta toisesta erästä lähtien oli selvää, ett kumpi joukkue tulee voittamaan ottelun. Suomen avausmaalista vastasi toisen erän alussa ylivoimalla puolustaja Esa Lindell turnauksen avausmaalillaan.

Ja kun maalihanat oltiin saatu auki, niin Suomi antoi mennä. Joukkueen ykköstrio, jolta ollaan odoteltu tehoja tasakentällisin, vastasi huutoon ja iski vielä kaksi häkkiä ennen toisen erän päätöstä. Ensin iski Aleksander Barkov Laineen syötöstä hieman korkealta mailalta haiskahtaneen osuman:

[2 – 0 shortcode=”2 – 0″]

Tämän jälkeen ilman maalia Unkaria vastaan jäänyt Patrik Laine viimeisteli itse kauniin häkin Jussi Jokisen maukkaasta rystylätystä.

 

Kolmannessä erässä Suomi sortui pahasti jäähyilemään ja antoi Ranskalle vielä mahdollisuuden tulla peliin ja tehdä 3 – 1 kavennusosuman, joka oli myös ottelun viimeinen maali. Näin ollen Suomelle siis turnauksen viidennessä ottelussa puhdas 3 – 1 voitto. Suomi pelaa seuraavan kerran huomenna, kun se kohtaa Slovakian.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:

VIDEO: Filppula loisti  – Tampa Bay voitti

Hallitsevan Suomen mestarin kokoonpano alkaa muotoutua

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa