VIDEO: Tämän futiskauden sata komeinta osumaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 06/08/2016
Jaa tämä...

Jalkapallon parissa eletään tällä hetkellä todella kiimaisia hetkiä. Iso meren tuolla puolen ratkotaan tällä hetkellä Copa Americassa, kuka on kukin, ja täällä kotoisassa Euroopassa alkavat perjantaina kymmenet miljoonat ihmiset pysäyttävät jalkapallon EM-kilpailut.

Kaikkien maajoukkueiden pelaajat ovat antaneet seurajoukkueidensa riveissä näyttöjä pitkin kautta siitä miksi juuri heidät pitäisi valita edustamaan maatansa. Ja koska jalkapallo on loppujen lopuksi peli jossa maalit ratkaisevat, niin näyttävät maalit ovat tietenkin parhaita näyttöjä asioita joista pelaajat muistetaan vielä otteluiden päätyttyäkin.

Jalkapalloyhteisö WeSpeakFooball on tehnyt hatun noston arvoisen työn kerätessään yhdelle videolle kokoon peräti sata kauden 2015/16 komeinta byyriä. Videolla esiintyvät tietenkin tutut maalitykit Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Jamie Vardy jne., mutta löytyy joukosta iso nippu tuntemattomampiakin nimiä. Maaleja on kerätty ympäri maailman kaikista futissarjoista ja kentiltä. Ota siis alta haltuun kauden komeimmat maalit (tähän asti) ja virittäydy kunnolla kisafiilikseen! Tätä herkkua on luvassa tulevina viikkoina vielä paljon.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: FRANCESCO TOTTI JATKAA AS ROMASSA

VIDEO: RONALD KOEMAN EVERTONIN PÄÄVALMENTAJAKSI?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa