Video: Teräväinen taas tehoilla – Chicago jyrää Wildia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 05/04/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivujen toimitus | Kimmo 4.5.2015


 

Chicago Blackhawksin supertähdet alkavat pikku hiljaa päästä playoff-tunnelmaan. Chicago voitti kotonaan Minnesota Wildin 4-1, ja maaleja tekivät juuri ne miehet, joille siitä maksetaankin. Jonathan Toews, Patrik Kane, Marian Hossa ja Patrick Sharp ovat miehiä, joilta odotetaan tehoja illasta toiseen ja nyt niitä on alkanut tullakin.

Kane maalasi kaksi, ja hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi. Toews ja Sharp (1+1) tekivät maalin mieheen ja Hossa syötti yhden. Kakkostähtenä oli yli puoli tuntia ottelussa urakoinut puolustaja Duncan Keith, joka syötti Kanen 2-0 maalin, oli kentällä kaikkien joukkueen maalien aikana ja ansaitsi tehomerkinnän +4. Kolmostähti oli maalivahti Corey Crawford 30/31 torjunnalla.

Wildille ottelu oli murheellinen ja henkilökohtaisten virheiden sävyttämä. Muuten Wild puolusti hyvin, mutta kiekolliset virheet maksoivat ottelun tällä kertaa.

Suomalaisista Teuvo Teräväinen syötti Sharpin 3-1 maalin ja sai myös tehomerkinnän +1. Wildilla pelasivat ilman tehopisteitä Mikko Koivu, Erik Haula ja Mikael Granlund. Koivu jäi tehotilastossa pakkaselle -2. Granlund ja Haula olivat nollilla.

Katso parhaat palat tästä: