Teräväinen lentokoulussa – Jokinen syötti ratkaisun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

NHL:n viime yön kierroksen helmenä oli Florida Panthersin ja Chicago Blackhawksin kohtaaminen. Sekä Floridan Aleksander Barkov että Jussi Jokinen olivat pisteillä 4-0 kotivoitossa ja Chicagon Teuvo Teräväinen taas oli vauhdissa hieman toisella tavalla.

GUDBRANSON ANTOI TERÄVÄISELLE ELÄMÄNSÄ KYYDIT

Teräväinen lähti ottelun puolivälin tienoilla vastahyökkäykseen ja kyttäsi hyökkäyssiniviivalla syöttöpaikkaa, kun Erik Gudbranson taklasi häntä täysin puhtaasti olkapäähän, mutta sellaisella voimalla että joukkuekaveritkin hiiltyivät. Brent Seabrook kävi jälkitilanteessa iskemässä Gudbransonia poikittaisella mailalla ja sai siitä jäähyn. Taklaus on melkoinen SoMe-hitti rapakon takana ja yltänee Top5-listalle kauden kovimmissa taklauksissa.

Katso Teräväisen ilmalento tästä:

JOKINEN SYÖTTI VOITTOMAALIN AVAUSERÄSSÄ

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 10.19, kun Jokinen nousi hyökkäysalueelle, syötti kiekon eteenpäin Reilly Smithille, joka nosti kiekon ranteella sisään. Barkov taas syötti kulmauksesta kiekon keskelle ottelun kakkostähdeksi arvostetulle puolustaja Brian Campbellille, joka kiskaisi ajassa 17.18 lukemat jo 2-0:aan. Quinton Howden lisäsi vielä avauserässä eron jo kolmeen maaliin ja kolmostähdeksi valittu Aaron Ekblad viimeisteli loppulukemat ajassa 22.51. Ottelun kiistaton ykköstähti oli uransa 72. nollapelin 27/27 torjunnalla kuitannut Roberto Luongo.

Katso maalikooste tästä:                     

Lue myös:

NHL-blogi: Dallasin suomalainen pakkipari vauhdissa
VIDEO: Näin sujuu NHL-pelaajien ja taitoluistelijoiden yhteiset treenit
NHL-blogi: Mestari viilettää voitosta voittoon

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa