VIDEO: Toronton nuorella NHL-tähdellä uskomattomat kesätreenit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIdeo
  • 08/12/2017
Jaa tämä...

Onko se lentokone? Onko se supermies? Onko se Sidney Crosby tai Aleksander Ovechkin? Ei hän on Toronto Maple Leafsin superlupaus Mitch Marner ja tämä on hänen uskomaton kesätreeni videonsa!

Viime vuonna tulokaskautensa perinteikkäässä kanadalaisessa NHL-seurassa Toronto Maple Leafsissa pelannut nuori Mitch Marner ei ole viettänyt kesää monien ikätoveriansa tavoin chillaillen ja pussikaljaa nauttien. Sen sijaan viime kaudella änärissä 77 ottelussa tehot 19 + 42 = 61 iskenyt parikymppinen kanukki on hikoillut treenijäillä kymmeniä tunteja.

Treenaaminen onkin todella tuottanut tuloksia ja aivan mahtavaa videomateriaalia, joka on nähtävä omin silmin, jotta sen voi uskoa todeksi. Alla Mitch Marnesin isän Paulin omalle Twitter-tililleen lisäämä video, jonka erityisesti viimeisin suoritus on jotain todella jäätävän kaunista ja samalla maalivahtien näkökulmasta pelottavaa tekemistä.

Auttaako ihmimies Marner ja toinen supernuorukainen Auston Matthews vaahteralehtipaidat vihdoin Stanley Cup mestaruuteen? Jos uskot näin, niin käy lyömässä vetoa Leafsin puolesta Bet365:n sivuilla!

Lue myös:

ARIZONA COYOTESIN SUOMALAISVAHTI PALJASTI UUDEN MASKINSA

HAUSKA TYÖHAKEMUS TOI TYÖPAIKAN LIIGAKONKARILLE MUUTAMASSA VIIKOSSA