VIDEO: Näin soluttaudutaan nyrkkeilyhistorian puhutuimman ottelun takahuoneisiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: VIdeo
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

26. päivä elokuuta käydään Las Vegasissa nyrkkeilyhistorian hypetetyin ja suuri rahaisin ottelu Floyd Mayweather Jr. Ja Connor McGregorin välillä. Ottelua on promottu kuluneiden viikkojen aikana muun muassa massiivisella kiertueella jossa ottelun päätähdet ovat soittaneet suutaan loppuunmyydyissä tapahtumissa. Viimeisin setti käytiin viime viikonloppuna Lontoossa O2 – Areenalla josta on nyt levinnyt julkisuuteen melkoisen ajatuksia herättävää videomateriaalia.

Tubettaja Zal Alsop on julkaissut omalle Youtube-kanavalleen videon siitä, miten mies onnistui huijaamaan itsensä sisään Floyd Mayweather Jr. vs. Connor McGregor lehdistötilaisuuden backstagelle Lontoossa. Mies on kuvannut yksityiskohtaisesti, kuinka helposti kaikki kävi. Homman kulmakivenä toimi backstage-passien väärennös jotka hän teki yllättävänkin helposti, saatuaan kuvamateriaalia aidoista passeista Mayweatherin posseen kuuluvan sankarin julkaistua kuvia niistä Instagram-tilillään. Alsop vieläpä muokkasi kuvaa niin että hän korvasi Maywetherin toisen silmän nyrkkeilijän omalla nännillä, mutta kukapa nyt sellaisen huomaisi.

 

Pian miljoona katselukertaa kerännyt video herättää väistämättä ajatuksen, että miten tämä voi mahdollista? Miten 180 miljoonan dollarin tanssiksi kuvatun ottelun loppuunmyytyyn promotilaisuuteen voi lampsia sisään kuka tahansa joka osaa käyttää kuvanmuokkausohjelmaa ja omaa röyhkeän asenteen? Video itsessään on hauska ja hyvää viihdettä, mutta mitä jos joku olisi livahtanut tapahtumaan sisään jollain Zac Alsoppia pahemmilla aikeilla?

Joko olet laittanut betsit sisään tähän megaotteluun? Jos et niin tee se viimeistään nyt Unibetin sivuilla!