Video: Tuomarifarssi Messin juhlaottelussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • Kuva: AFP
  • 24/02/2018
Jaa tämä...

Eilisessä La Ligan ottelussa FC Barcelonan ja Real Betisin välillä oli historian siipien havinaa, kun Lionel Messi pelasi 500. ottelunsa. Messi hankki ottelussa Barcalle rankkarin, jonka jälkitilanteesta syntyi Heiko Westermannin oma maali. Messi maalasi itse 2-0 osuman ja Luis Suarez viimeisteli kaksi maalia kaunistellen loppulukemat 4-0:aan.

TUOMARILLA PALLO HUKASSA?

Ottelun tuomarilla ei tuntunut olevan aivan koko peli hallussa ja muutama tuomio puhutti pelin jälkeenkin. 5 minuutin kohdalla koko pelin ensimmäisen puoliajan kuumana käynyt Neymar täräytti Cejudoa jälkitilanteessa kyynärpäällä ja olisi ansainnut ulosajon, mutta rike jäi tuomarilta näkemättä. Tilannetta varmasti tarkastellaan jälkikäteen videolta.

28 minuutin kohdalla Betisin maalivahti Ardan nyrkkeilee pallon ulos alueelta ja osuu syöksyessään Messiin. Tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku ja keltainen kortti, vaikka Ardan pelaa palloa aivan oikeaoppisesti.

Rankkarin antaa Neymar, joka liukastuu laukaistessaan ja näyttää koskettavan palloa kahdesti. Pallo osuu ylärimaan ja Westermann tuuppaa sen ilmasta omaan maaliin. Mikäli Neymar osui palloon kahdesti, olisi rankkari pitänyt hylätä. Tässä vaiheessa Betisin manageri Pepe Mel sai tarpeekseen ja hankki itselleen punaisen kortin ja siirtyi katsomon puolelle.

Katso parhaat palat tästä:

NEYMARIN KOSKETUS ON KULTAA

Neymar näytti ottelun toisella puoliskolla uskomattomia pallonkäsittelytaitojaan useammankin kerran. Mahtava maalisyöttö Suarezille, ylärimakuti ja muutama komea haasto löytyvät listalta, mutta komein oli kuitenkin pitkän kaaripallon haltuunotto takajalalla aivan ottelun lopuilla.

Katso Neymarin haltuunotto tästä:

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa