Video: Tuukka parrasvaloissa – hyvässä ja pahassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Boston Bruins ja Tuukka Rask palasivat vihdoin voittojen tielle vaikean jakson jälkeen. Ennen eilistä 2-6 vierasvoittoa Chicago Blackhawksista Boston oli hävinnyt kuusi matsia peräkkäin. Medioissa vihjailtiin jo Raskin itseluottamuksen menneen ja Bostonin loppukauden olevan luisumassa käsistä.

Eilinenkin ottelu alkoi Raskin kannalta hankalasti. Ensin hän sai jäähyn pelin viivyttämisestä ajassa 19.52 ja päästi seuranneella alivoimalla maalin 6 sekuntia myöhemmin. Jonathan Toewsin YV-maali suututti Raskia sen verran, että hän löi mailalla maalinsa tolppia.

Tästä hän sai hieman kyseenalaisen jäähyn huitomisesta, kun mailan katsottiin osuneen Kris Versteegin kyynärpäähän. Hidastuksista osumaa oli kyllä vaikea havaita. Takaiskua ei kuitenkaan enää tullut ja Boston meni menojaan.

Rask pelasi ottelussa loistavasti ja näytti taas muutaman haamupelastuksenkin. Hän joutui antautumaan toistamiseen ajassa 54.18, mutta ottelutuloksen kannalta sillä ei ollut enää merkitystä. Tuukalle kertyi torjuntoja 26/28 ja Bostonille kaivattu ja ansaittu 2-6 vierasvoitto.

Antti Raanta pääsi Corey Crawfordin tilalle pelaamaan vajaat puoli ottelua ja torjui 14/16 laukausta. Valitettavasti hänet lähetettiin farmiin pelin jälkeen.

Katso kohokohdat tästä: